EURO 2016: Victorie în stil de mare campioană pentru Belgia

0
126

Naţionala Belgiei a câştigat, sâmbătă, scor 3-0 (0-0), meciul jucat împotriva primei reprezentative a Irlandei, ultimul al etapei a doua din grupa E, disputat la Bordeaux, pe stadionul Matmut Atlantique.

 

Criticată îndelung după înfrângerea Italiei, scor 2-0, în primul meci al grupei E de la Campionatul European, selecţionata antrenată de Marc Wilmots a reuşit să obţină primele puncte, dar nu oricum, ci prin stabilirea unui nou record al turneelor finale de Campionat European. La golul doi, marcat de Axel Witsel, belgienii au înregistrat nu mai puţin de 28 de pase consecutive până când mingea a intrat în plasa porţii lui Darren Randolph.

 

Scorul a fost deschis de Lukaku, în minutul 48, care a marcat cu un şut la colţul din lung, din marginea careului, după o pasă primită de la De Bruyne.

 

Acelaşi Lukaku a reuşit „dubla”, în minutul 70, după o pasă primită de la Hazard, din dreapta, fiind lăsat singut cu portarul irlandez.

 

CASETA TEHNICĂ

Belgia: Courtois – Meunier, Alderweireld, Vermaelen, Vertonghen – Witsel, Dembele (Nainggolan 57′) – Carrasco (Mertens 64′), De Bruyne, Hazard – Lukaku (Benteke 82′). Antrenor: Marc Wilmots.

 

Irlanda: Randolph – Coleman, O’Shea, Clark, Ward – Hendrick, Whelan, McCarthy (McClean 62′), Brady – Hoolahan (McGeady 71′)- Long (Keane 78′). Antrenor: Martin O’Niell.

 

Arbitri: Cuneyt Cakir, Bahattin Duran, Tarik Ongun; aditionali: Huseyin Gocek, Baris Simsek (toţi Turcia), rezervă: Benoit Bastein (Franţa).

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentEURO 2016: Islanda, la un pas de o mare victorie. Ungurii merg în optimi
Articolul următorPotop în Suceava. O sută de gospodării inundate, patru oameni salvați în ultimul moment
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments