Femeie agent de pază, rănită de o mașină la poarta Spitalului Județean de Urgență Galați

0
139

Foto: viata-libera.ro

O femeie de 50 ani, agent de pază la una dintre intrările în curtea Spitalului Judeţean de Urgenţă Galaţi, a fost rănită în timpul orelor de serviciu şi este internată la Secţia Ortopedie după ce o maşină a lovit poarta de acces, aceasta strivindu-i un picior.

 

„Am avut un incident cu agenta din poarta doi a spitalului, în sensul că în momentul în care a permis accesul unui autoturism în incinta spitalului, cu aripa dreaptă spate a maşinii a fost acroşată poarta, care a ricoşat în piciorul angajatei noastre. A fost preluată de către colegii de serviciu, a fost adusă la UPU, i s-au acordat îngrijirile necesare”, a declarat marţi administratorul firmei de pază, Liviu Mănăilă.

 

Femeia este internată la Ortopedia Spitalului de Urgenţă şi are piciorul în ghips.

 

„Doamna este în prezent internată în Secţia de Ortopedie, are un traumatism al gleznei drepte, are un aparat gipsat, în momentul de faţă. Nu a necesitat intervenţie chirurgicală, dar va fi supusă unor investigaţii suplimentare. Va rămâne internată în zilele următoare, în Secţia de Ortopedie”, a spus purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Galaţi, Lucica Grigorică.

 

Administratorul firmei de pază la care lucrează femeia a anunţat Inspectoratul Teritorial de Muncă şi susţine că verifică dacă angajata a procedat corect permiţând accesul maşinii în curtea spitalului, mai ales că nu mai era program de vizită.

 

„Acest incident s-a întâmplat în contextul în care angajata firmei de pază a încălcat regulamentul spitalului, permiţând accesul unui autovehicul, după ora de program”, a precizat Lucica Grigorică.

 

(Sursa: radioiasi.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments