Femeie înjunghiată în centrul Iașului. Lama cuțitului i-a rămas înfiptă în torace

0
111

Un echipaj medical de urgenţă al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Iaşi a fost solicitat, la 112, să intervină pentru a acorda îngrijiri în cazul unei femei care a fost înjunghiată în torace cu un cuţit, pe o stradă din centrul oraşului.

 

Nicolai Pralea, purtătorul de cuvânt al SAJ Iaşi, a declarat că victima a fost găsită pe strada Bărboi şi a fost transportată la Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iaşi.

 

„La locul solicitării a fost găsită o femeie în vârstă de 60 de ani, cu o plagă înjunghiată hemitorace posterior, cu lama cuţitului rămasă în plagă. Femeia era conştientă şi a fost stabilă hemodinamic. Ea a declarat că a fost înjunghiată de un bărbat cunoscut. După acordarea asistenţei medicale de către echipajul ambulanţei, pacienta fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă ‘Sfântul Spiridon’, pentru investigaţii de specialitate”, a precizat Nicolai Pralea. 

 

Polițiștii spun că incidentul s-a produs în urma consumului de alcool. Victima și agresorul sunt două persoane fără adăpost. Oameni legii au întocmit dosar penal și fac cercetări și fac cercetări pentru identificarea agresorului.

 

(Sursa: radioiasi.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments