Incredibil! Directorul TIFF, Tudor Giurgiu, prădat de un invitat la petrecerea dată în onoarea oaspeților festivalului

0
115

Directorul TIFF, Tudor Giurgiu, s-a trezit furat de unii invitați de la o petrecere organizată în timpul festivalului de la Cluj-Napoca.

 

„N-aș fi crezut că există „invitați” la party care cotrobăie prin lucrurile personale ale altora. Concret: mi s-a furat o baterie de încărcare telefon & ochelari de soare dintr-o gentuță verde. Îi doresc celui care mi-a furat ochelarii să îi piardă cu prima ocazie. Sau să își rupă mâna cu care i-a luat. Și sper să triem mai bine de la anul așa-ziții ”invitați””, a relatat Tudor Giurgiu peFacebook.

 

La aceste petreceri participă numai invitați care de obicei sunt aleși de șefii festivalului pentru a-i răsplăti pentru fondurile alocate TIFF.

 

Anul acesta, filmul „Câini”, în regia lui Bogdan Mirică, a câștigat Trofeul Transilvania la Teatrul Național Cluj, la gala de închidere a celei de-a 15-a ediții a Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF).

 

Un alt incident care nu ne face onoare a avut loc și în centrul orașului, unde un pasionat de flori sau de festival a fost atât de încântat de una dintre jardinierele ce formau cuvantul ”TIFF”, că a plecat cu ea acasă.

 

(Sursa: libertatea.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments