Îngrozitor! Ieșeanca dată dispărută săptămâna trecută a fost găsită în fântâna din fața casei. Sătenii sunt șocați: au băut apă din puț

0
164

Descoperire şoc într-o localitate din Iași. În cursul zilei de astăzi în satul Heci din comuna Lespezi a fost găsit într-o fântână cadavrul unei femei. Este vorba despre Dorina Enache în vârstă de 56 ani dispărută de acasă de săptămâna trecută.

 

După câteva zile de căutări poliţiştii au venit astăzi cu un câine de urmă. Patrupedul s-a învârtit de câteva ori în jurul fântânii şi le-a dat de înţeles anchetatorilor că acolo trebuie să caute. La faţa locului au venit în jurul orei 12.00 pompierii care au găsit cadavrul femeii în apă.

 

Vecinii femeii sunt şocaţi de cele întâmplate, mai ales că în tot acest timp ei au consumat apă din fântână. Aceştia spun că familia împreună cu poliţiştii au căutat-o în aceste zile pe la Siret, dar nici prin minte nu le-ar fi trecut că s-a aruncat în puţul din faţa casei.

 

Citește și Dacă o vedeți, SUNAȚI LA 112! Ieșeancă dispărută, căutată de polițiști

 

Din câte se pare femeia suferea că i-a murit un fiu înecat în urmă cu 18 ani, iar starea depresivă s-a accentuat odată cu pierderea mamei sale care a murit anul trecut.

 

Dorina Enache a dispărut de acasă în noaptea zilei de joi spre vineri, fără a lasă niciun bilet în urmă.

 

(Sursa: BitTV.info)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments