Iulian Dascălu, 67,7 milioane de euro cifră de afaceri în 2015. Mall-ul cu cele mai mari afaceri din rețeaua Iulius nu este la Iași

0
683

Antreprenorul ieşean Iulian Dascălu a realizat anul trecut o cifră de afaceri de 67,7 mil. euro, în creştere cu circa 10% faţă de rezultatele din 2014, de pe urma celor cinci malluri şi şapte clădiri de birouri pe care le deţine în proprietate.

 

Anul trecut, mall-ul cu cele mai mari afaceri din reţeaua lui Dascălu a fost Iulius Mall Timişoara, care a încasat 20,1 mil. euro din chirii. Pe locul doi în reţeaua Iulius se poziţionează mallul din cadrul complexului Palas Iaşi. Mallul, alături de cele cinci clădiri de birouri funcţionale, a înregistrat anul trecut afaceri de 22,5 mil. euro. Ponderea mallului în afacerile complexului este de peste 70%. În ierarhie urmează Iulius Mall Cluj, cu afaceri de 13,2 mil. euro, mallul din Suceava cu 7,34 mil. euro şi Iulius Mall Iaşi cu afaceri de 4,43 mil. euro în 2015, scrie Capital.

 

Profitul generat de afacerile imobiliare ale lui Dascălu a scăzut cu 22,4% în aceeaşi perioadă, până la nivelul de 8,64 mil. Euro. Datoriile adunate de proprietăţile omului de afaceri au ajuns anul trecut la 587,5 mil. euro.

 

Veniturile generate în 2014 de închirierea celor cinci malluri ale antreprenorului ieşean l-au urcat pe acesta în vârful ierarhiei proprietarilor de malluri cu cele mai mari afaceri din ţară, devansându-l cu 10% pe competitorul său direct, fondul sud-african New Europe Property Investments. 

 

Iulian Dascălu are o avere estimată în ultima ediţie a Top 300 Capital la 430-450 mil. euro şi ocupă locul cinci în ierarhia celor mai bogaţi români.

 

Citește mai mult AICI

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments