Partidele civice se pregătesc de alegeri. Pentru Iași a aderat la platforma politică propusă de Nicușor Dan și USB

0
163

Mai multe partide politice, între care și Uniunea Salvați Bucureștiul al lui Nicușor Dan, Partidul Pentru Iași, dar și personalități precum fostul ministru al Culturii Vlad Alexandrescu, au decis să înființeze o platformă politică comună, fără avea până în acest moment un plan legat de cum se va întâmpla acest lucru și sub ce formă vor candida membrii acesteia la alegerile parlamentare, potrivit Hotnews.

 

Inițiativa România și fundația Friedrich Naumann au organizat la Predeal o întâlnire a reprezentanților noilor partide democratice și a candidaților independenți la alegerile locale, cu tema „După alegeri. Ce urmează?”

 

„Decizia comună a participanților a fost crearea unei platforme politice comune care va participa la alegerile parlamentare din 2016. Detaliile tehnice ale construcției (forma legală de colaborare, memorandumul de colaborare, grila de integritate și detaliile programatice) vor fi decise în săptămânile care urmează.

 

 

Viitoarea construcție este deschisă tuturor românilor și grupurilor civice care cred în lege, integritate, competență, responsabilitate și transparență și doresc să se implice pentru schimbarea în bine a României”, se arată în comunicat.

 

Printre invitați se numără și Daniel Kaddik – director de proiecte al Friedrich Naumann pe Europa de Sud-Est, Dan Masca și Partidul Oamenilor Liberi (POL), Andrei Postolache și Pentru Iași, Nicușor Dan și Uniunea Salvați Bucureștiul, Platforma Actiunea Civica a Tinerilor (PACT), Erwin Albu și Uniunea pentru Codlea (UPC), Vlad Alexandrescu – fost ministru al Culturii, candidații independenți la alegerile locale Tica Darie și Cristian Ghinghes si grupul civic Mișcarea Uniți Realizăm.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentTragedie. Adolescent din Bacău, înecat într-un lac. Verișorul său a fost salvat în ultima clipă
Articolul următorAh, drona! Ar fi trebuit să fie imagini spectaculoase cu biserica, dar a ieșit o filmare a unei partide de SEX ÎN CLOPOTNIȚĂ (VIDEO)
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments