Prins în flagrant cu șpagă, băgat după gratii, iar oamenii tot îl vor primar. 80% dintre băimăreni îl văd tot pe Cătălin Cherecheș în fruntea orașului

0
87

Aflat în închisoare în arest preventiv, Cherecheş, primar prins în flagrant de luare de mită este creditat cu 80% intenţie de vot.

 

Ajuns după gratii după un flagrant de luare de mită, Cătălin Cherecheş, primarul suspendat al municipiului Baia Mare are şanse mari să ajungă din nou primar al respectivului oraş, relatează stiripesurse.ro.

 

Potrivit ultimelor sondaje, Cherecheş, aflat actualmente la puşcărie, în arest preventiv, va fi votat de 80,9% dintre participanţi, în timp ce formaţiunea care îl susţine, Coaliţia pentru Baia Mare, va primi 65% la alegerile locale din 5 iunie, arată sursa citată.

 

Cu aproape 81% intenţie de vot, Cherecheş este urmat la mare distanţă de contracandidaţii Cristian Niculescu Ţâgârlaş 6,7%, Iustin Talpoş – 5,1%, şi Florin Tătaru 4,3%, sondajul indicând faptul că băimărenii îi creditează pe toţi la un loc cu mai puţin de 20% din intenţiile de vot, majoritatea obţinând scoruri sub partidele care le sprijină candidaturile.

 

De asemenea, 65% din intenţiile de vot pentru Consiliului Local al Municipiului Baia Mare se îndreaptă către Coaliţia pentru Baia Mare, în timp ce PNL şi PSD primesc fiecare aproximativ 10% din intenţia de vot.

 

Cherecheş va candida duminică din puşcărie, după ce magistraţii Curţii de Apel Cluj au respins contestaţia depusă de avocaţii acestuia în urma deciziei luate de Tribunalul Maramureş.

 

Acuzaţiile ce i se aduc politicianului – fost PSD, fost PNL fost UNPR – actualmente independent susţinut de Coaliţia pentru Baia Mare sunt luare de mită în formă continuată, trafic de influenţă în formă continuată, efectuarea de operaţiuni financiare, ca acte de comerţ, incompatibile cu funcţia pe care o îndeplineşte, abuz în serviciu, în formă continuată, complicitate la abuz în serviciu, în formă continuată, complicitate la fals în înscrisuri sub semnătură privată, în formă continuată, complicitate la infracţiunea de evaziune fiscală, în formă continuată.

 

(Sursa: Epoch Times România)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments