Reacția lui Victor Ponta după acuzația oficială de plagiat: „Îmi fac o nouă teză de doctorat cu tema „Fabuloasa Guvernare Tehnocrată și mărețele sale realizări pentru poporul român"

0
107

Victor Ponta reacționează după ce comisia care analizează lucrările de doctorat a stabilit că fostul premier a plagiat și că urmează ca Ministerul Educației să îi retragă diploma.

 

„Ok – tehnocratii au rezolvat principala problema a tarii – mi-au luat si ei doctoratul ( ca Basescu in 2012)!”, scrie Ponta pe Facebook.

 

Fostul premier îi ironizează pe tehnocrați, arătând că problemele cu care țara se confruntă nu se vor rezolva prin retragerea titlului său de doctor.

 

„Inteleg ca acum ( dupa aceasta mare victorie) totul va fi bine – de azi incep sa creasca incasarile la buget sa iesim din deficit/ de azi incepem sa primim banii europeni pe care nu i-am luat pana acum/ de azi platim subventiile in agricultura, marim salariile si pensiile / de azi nu mai mor bebelusii in spitale si nici nu se mai dau subiecte grele la examenul da capacitate / si de azi nu mai suntem „marfa” pe care o vand tehnocratii ca sa primeasca o promovare cand se intorc la Bruxelles!”, afirmă Ponta.

 

Acesta se declară „onorat” că Guvernul condus de Dacian Cioloș a dat o ordonanță de urgență doar pentru cazul său, a înființat o Comisie doar pt mine ( când am primit verdictul de neplagiat în 2012 de la același CNACTDU a mai fost o teză de doctorat examinată în acelasi timp – fac pariu că nu aveți „Curaj” să o revedeți și pe aceea). O hotărâre definitivă dată în favoarea mea de ICCJ în 2014 ignorată! Vă mulțumesc din inimă dragi politruci!

 

Și de azi mă ocup să îmi fac o nouă teză de doctorat cu tema „Fabuloasa Guvernare Tehnocrată și mărețele sale realizări pentru poporul român” – that will be fun!”, mai spune Ponta

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments