Român originar din Tecuci, urmărit internațional pentru o crimă care a cutremurat Portugalia. A violat și ucis o tânără de 17 ani

0
208

Poliţiştii din toată Europa îl caută pe un individ de 35 de ani, originar din Tecuci, judeţul Galaţi, acuzat că a violat şi a omorât o fată de 17 ani.

 

Faptele s-au petrecut în Portugalia, în decembrie anul trecut, iar pe numele suspectului s-a emis imediat un mandat internaţional de arestare. Poliţiştii din Galaţi au făcut publică poza bărbatului, pentru ca toţi cei care pot oferi informaţii despre el să sune la 112.

 

Mihai Răzvan Oprea, de 35 de ani, cunoscut drept consumator de droguri, este acuzat că a violat-o şi apoi a ucis-o pe fata partenerei sale, o portugheză de 17 ani. Apoi a încercat să îi ascundă trupul într-o pădurice de la marginea oraşului în care locuia.

 

Surse neoficiale spun că bărbatul ar fi primit recent o amendă în România, aşa că este posibil să se afle încă pe teritoriul ţării noastre. Individul are aproximativ un metru optzeci înălţime, 80 de kilograme, părul şaten şi ochii căprui. Cei care pot da indicii despre locul în care se afla sunt rugaţi să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

 

(Sursa: Știrile Pro TV)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments