Scandal la Națională! Tata Puiu a aflat ce făcea Alibec atunci când îl căuta să-l trimită în teren la meciul cu Franța: fuma o țigară în vestiar

0
147

Denis Alibec a fost unul protagoniştii partidei tricolorilor cu Franţa (pierdută cu 2-1), deşi nu a avut o evoluţie strălucită. Căutat la debutul reprizei secunde pentru a fi trimis la încălzire şi introdus pe teren, atacantul Astrei Giurgiu a fost găsit… în vestiar, acolo unde fuma, susţine Gazeta Sporturilor.

 

La puţin timp după ce a fost reluată repriză a doua, Anghel Iordănescu a comandat ieşirea lui Denis la încălzire, pentru a putea fi introdus pe teren în jurul minutului 60.

 

Secundul Viorel Moldovan „a fost obligat” să observe însă absenţa tricolorului de pe banca tehnică, deşi repriza a doua era în plină desfăşurare.  

 

Alibec a putut fi găsit în vestiarul tricolorilor, acolo unde fuma. Până la urmă, Denis a fost introdus pe teren în minutul 61, însă evoluția sa a fost una palidă.

 

Conform Gazetei Sporturilor, Anghel Iordănescu nu l-a exclus pe Alibec (25 de ani) din lot pentru a nu afecta imaginea României înainte de meciurile cu Elveţia şi Albania.

 

România va întâlni Elveţia în următoarea partidă de la Euro 2016, meci care va avea loc miercuri, 15 iunie, pe „Parc des Princes” din Paris, de la ora 19:00.

 

(Sursa: HotNews.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments