Surpriză! Consilierul Cătălin Bulgariu a demisionat din PSD

0
812

Cătălin Bulgariu, unul dintre cei mai vechi membri ai PSD Iaşi, şi-a înaintat ieri demisia din partid. Fostul social-democrat a renunţat şi la funcţia de consilier local, el fiind ales pe lista PSD, unde a ocupat a patra poziţie. Bulgariu este unul dintre apropiaţii primarului ales Mihai Chirica şi este unul principalii contestatari ai preşedintelului interimar al filialei, Victorel Lupu.

 

Demisia lui Bulgariu vine în condiţiile în care în aceste zile, în culise, se duc negocieri pentru stabilirea noilor viceprimari ai Iaşului. Deocamdată, nu este decis dacă PSD îşi va asuma întreaga conducere a municipalităţii sau va face alianţă cu ALDE, caz în care social-democraţii vor avea un singur viceprimar.

 

Demisia sa a fost confirmată atât de preşedintele executiv al filialei, Mihai Chirica, cât şi de secretarul executiv al organizaţiei judeţene, Vasile Câtea care a spus că va încerca să-l determine pe Bulgariu să revină asupra deciziei.

 

Citește și PROFITORII: Iacoban cu Luminița, în Antalya. Bulgariu, indemnizație record la Radio. Minciună, în limuzină de 70.000 de euro

 

În ultimul an, Bulgariu a avut dicuții aprinse cu unii lideri ai organizaţiei judeţene, printre care se numără Victorel Lupu, Cristian Stanciu sau Maricel Popa. Ultimul dintre aceştia este principalul favorit la ocuparea postului de preşedinte la Consiliul Judeţean, funcţie la care a râvnit, conform unor surse, şi Bulgariu. El a fost şi printre primii social-democraţi care s-au detaşat public de fostul preşedinte al PSD Iaşi, Gheorghe Nichita, după ce DNA a început urmărirea penală în cazul acestuia din urmă. În prezent, Bulgariu este membru în Consiliul de Administraţie de la Radio Iaşi.

 

(Sursa: ziaruldeiasi.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentNume grele din administrația ieșeană, în dosarul de șantaj și dare de mită al judecătorului Dan Anton
Articolul următor127 de ani de la moartea Luceafărului poeziei româneşti, Mihai Eminescu
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments