Tragedie! Profesorul de la Palatul Copiilor Iași decedat în accidentul de autocar de la Brașov era vărul Laurei Cosoi

0
182

Patru persoane au murit astăzi după ce un autocar  plecat din Iași s-a răsturnat într-o curbă, în localitatea Perșani, între Brașov și Făgăraș. Printre pasageri se aflau și vărul și nepoata Laurei Cosoi. Din păcate, bărbatul nu a supraviețuit, scrie Libertatea.

 

Patru persoane au murit astăzi după ce un autocar s- arăsturnat într-o curbă, în localitatea Perșani, între Brașov și Făgăraș. Printre pasageri se aflau și vărul și nepoata Laurei Cosoi. Din păcate, bărbatul nu a supraviețuit.

 

Coordonatorul ansamblului folcloric „Cătălina” de la Palatul Copiilor din Iaşi, Cătălin Pop, îi însoțea pe tineri la un festival din Arad. Printre aceștia se afla și fiica sa, Karina, care a fost rănită ușor. Din păcate, medicii sosiți de urgență la fața locului nu l-au mai putut salva pe profesorul Pop.

 

Bărbatul este vărul vedetei Laura Cosoi, după cum aceasta a confirmat pentru Libertatea. Acesta lasă în urmă o soție îndurerată și doi copii – un băiețel în vârstă de 7 ani și o fetiță de 14 ani.

 

(Sursa: libertatea.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentBill Gates investește în afaceri cu marijuana. În scopuri medicale, bineînțeles!
Articolul următorA devenit celebră după ce i-a făcut Ronaldo cu ochiul. „M-a sunat mama și mi-a zis: Ai văzut, mamă, ce privire ți-a aruncat?"
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments