Veneau în concediu, în țară, după luni de muncă în Spania. Familie de vasluieni, nenorocită într-un groaznic accident pe DN1

0
240

Foto: Adevărul

O familie de vasluieni revenită în concediu din Spania a fost implicată într-un groaznic accident de circulaţie produs pe DN1, în localitatea Apoldu de Sus, judeţul Sibiu.

 

Trei maşini au fost implicate în accident, iar în urma impactului deosebit de violent o persoană a murit şi alte patru au fost grav rănite, printre acestea aflându-se şi doi copii.

 

Şoferul decedat avea 59 de ani şi era originar din judeţul Braşov. Se deplasa spre Alba, iar într-o curbă la stânga, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile unui carosabil umed, a intrat pe contrasens unde a lovit o maşină condusă de un bărbat de 34 de ani, din Vaslui.

 

„Accidentul s-a produs datorită vitezei neadaptate la condiţiile meteo-rutiere, respectiv curbă spre stânga şi timp de ploaie. Un autoturism a pierdut controlul direcţie de deplasare, a pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune frontală cu un alt autovehicul”, a spus subcomisarul Bogdan Maxim, şeful Biroului Drumuri Naţionale şi Europene din cadrul Serviciului Rutier Sibiu.

 

În maşina lovită de autoturismul condus de şoferul de 59 de ani se afla o familie din judeţul Vaslui, stabilită în Spania, care se întorsese în ţară pentru a-şi petrece concediu. Tatăl, Maricel Lupu este din Viişoara şi s-a stabilit alături de soţie şi cei doi copii de mai mulţi ani în Spania. În urma accidentului toţi patru au fost răniţi, cel mai mic dintre copii fiind în comă profundă.

 

(Sursa: adevarul.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments