VIDEO. Moment incredibil la Euro 2016. Un fan al lui Ronaldo a intrat pe teren pentru a face un selfie cu idolul său. Reacția fantastică a jucătorului

0
137
[iframe src=”https://vine.co/v/ilUp2uIWI3W/embed/simple” width=”600″ height=”600″ frameborder=”0″ ]

Un fan al lui Cristiano Ronaldo nu va uita, probabil, niciodată meciul cu Austria, chiar dacă echipa lui CR7 a făcut doar un egal, scor 0-0. Extrem de curajos, suporterul a pătruns pe teren la finalul meciului, cu gândul clar de a se apropia de starul lui Real Madrid.

 

Fanul a reuşit să-şi facă un selfie cu Ronaldo, care a aşteptat răbdător în timp ce suporterul îşi regla telefonul. Apoi, tânărul, plângând de fericire, a fost însoţit în afara terenului de oamenii de ordine de pe stadionul „Parc des Princes”, din Paris.

 

Vedeta Realului, care a ratat un penalty cu Austria, a avut răbdare până când acest fan a depăşit vizibilele probleme în a-şi regla telefonul și s-a lăsat chiar sărutat pe obraz de adolescent. Stewarzii au aşteptat răbdători, la rândul lor, înainte să-l însoţească în afara terenului pe tânărul cu lacrimile în ochi de fericire şi emoţie.

 

Imaginile au ajuns repede pe rețelele de socializare și tânărul nu a fost pus la zid, în contextul incidentelor care au avut loc la acest turneu final.

 

(Sursa: digisport.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentOana Corina Constantin, noua campioană mondială de gimnastică aerobică
Articolul următorTragedie. Un român a murit înecat în Italia, în timp ce încerca să-și salveze copiii
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments