Ziua Porților Deschise” la Penitenciarul Iaşi

0
210

Ziua lucrătorului de penitenciare ne oferă ocazia de a organiza, miercuri, 29 iunie 2016, „Ziua Porților Deschise”  în  Penitenciarul Iaşi.

 

Cu acest prilej, instituția noastră  invită reprezentanți ai societății civile și ai mass-media locale și centrale, ONG-uri și instituții partenere, membrii de familie ai personalului unității, aparținători ai deținuților, la un tur de vizitare a celor mai reprezentative spații din penitenciar.

 

Accesul publicului se va desfăşura după următorul program:

  • Ora 09.00 – seria I, dedicată doar reprezentanţilor mass-media;
  • Ora 11.30 – seria a II-a, dedicată pentru ONG-uri și instituții partenere, membrii de familie sau aparținători ai deținuților
  • Ora 13.30 – seria a III-a, dedicată membrilor de familie ai personalului unității şi alte persoane.

 

Participanții  la eveniment trebuie să aibă asupra lor un act de identitate valabil (cu fotografie). Accesul în locul de deținere presupune ca persoanele vizitatoare să se supună controlului anti-terorist și să predea, pentru a fi păstrate pe toată durata vizitei, bunurile și obiectele interzise (telefoane mobile și componente sau accesorii ale acestora, obiecte ascuțite sau contondente, băuturi alcoolice, precum și alte obiecte sau substanțe interzise la accesul într-o instituție de detenție).

 

Pentru buna desfășurare a activității, invităm persoanele interesate să se prezinte cu 30 minute înainte de formarea seriilor, în vederea realizării actvităților specifice de acces  şi să dețină asupra lor un document de identitate valabil. De asemenea, reprezentanții mass-media vor avea asupra lor și legitimația de serviciu vizată la zi.

 

Nu au acces în interiorul penitenciarului persoanele care au interdicție de acces în penitenciar, potrivit normelor legale, persoanele aflate sub influența băuturilor alcoolice și cele care refuză să se supună controlului specific la intrarea în Penitenciar.

 

Totodată informăm publicul că accesul în penitenciar cu telefoane mobile, aparate de înregistrat, de filmat, dispozitive electronice de stocarea datelor ori transmiterea acestora la distanță, este strict interzis.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentUrgent: Larisa vrea să meargă!
Articolul următorPrimăria promite să se apuce de treabă. Vezi lista străzilor care vor fi asfaltate în această vară
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments