A intrat cu mașina într-un grup de tineri. O șoferiță începătoare din Iași a făcut prăpăd

0
84

Captura VIDEO: Ziarul de Iasi

Șase ieșeni au ajuns la spital după ce șoferița unui autoturism marca Volswagen Golf a intrat în plin în ei pe trotuar. O a șaptea persoană, lovită și ea de mașină, a refuzat investigațiile medicale.

 

Accidentul a avut loc în această după-amiază, în parcarea din apropiere de centrul comercial Egros din municipiul Iași. Șoferița a declarat că a intrat în panică la o manevră de întoarcere și a apăsat pe accelerație în loc să frâneze. A tras de volan dreapta, a mai parcurs 30 de metri, apoi s-a urcat în viteză pe trotuar și a izbit violent un stâlp și două bănci pe care se afla un grup de tineri care serveau pizza în așteptarea unui mijloc de transport.

 

„De la fața locului au fost preluați șase pacienți, unul a refuzat să meargă la spital. Dintre aceștia doi sunt bărbați, patru sunt femei. Cinci victime au fost aduse la UPU Spitalul Sfântul Spiridon iar una a fost transferată la Spitalul de Neurochirugie. Pacienții prezintă contuzii, unul dintre ei are o plagă fesieră. Victimile sunt încă în evaluare, se va stabili ulterior dacă prezintă și leziuni care să necesite o intervenție chirurgicală.” a declarat pentru „Ziarul de Iași” Diana Cimpoeșu, medic șef UPU SMURD Iași. 

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentEveniment. Ambasadorul François Saint-Paul va inaugura, marți, Agenţia Consulară a Franţei la Iaşi
Articolul următorDNA face publice minciunile lui Tăriceanu. Rechizitoriul procurorilor
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments