Botoșănence dispărute fără urmă în Italia. Rudele femeilor sunt disperate

0
160

Două femei, în vârstă de 36 şi respectiv 56 de ani, care au vrut să-şi încerce norocul peste hotare, în urmă cu un deceniu, au fost date dispărute de membrii familiilor, după ce nu au mai dat vreun semn de viaţă.

 

De loc din Botoşani, Camelia Melinte a plecat în Italia în 2005 însă obişnuia să vorbească frecvent cu părinţii. Din 15 iunie, aceasta nu a mai dat vreun semn de viaţă, iar mama ei a anunţat poliţia. Înaltă de circa 1,65 metri, botoşăneanca are ochii verzi şi păr şaten deschis, tuns scurt.

 

Cealaltă botoşăneancă dispărută este Cristina Maxim, din Flămânzi – Botoșani, care a plecat şi ea tot în Italia, pe 1 februarie 2006, însă nu a mai luat legătura cu familia din septembrie 2006. Acum, sora ei a anunţat poliţia. Cu o înălţime de aproape 1,65 metri, tânăra avea părul roşcat, tuns scurt şi ochii albaştri. Poliţiştii au încercat să le dea de urmă însă fără niciun rezultat. Din acest motiv, Inspectoratul Judeţean de Poliţie a solicitat şi sprijinul populaţiei. Astfel, persoanele care pot oferi informaţii despre cele două botoşănence sunt rugate să sune la 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

 

(Sursa: monitorulbt.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments