Emoții pentru aproape o mie de candidați care speră la un post de profesor titular în Iași (VIDEO)

0
112
A început examenul de titularizare. Aproape o mie de candidați aspiră să devină profesori cu normă întreagă la Iași. Concursul de miercuri a avut o durată de patru ore, iar participanții au avut de rezolvat subiecte din specializarea pe care au urmat-o în timpul facultății, la care s-au adăugat cele de pedagogie și didactică.

La examenul de azi, care a început la ora 10,00 şi a durat 4 ore, au fost admişi 1.141 candidaţi. Un număr de 98 de candidaţi au absentat, iar 47 de candidaţi s-au retras (8 din motive medicale şi 39 din motive personale) astfel încât tezele lor nu vor fi evaluate şi notate.

Niciun candidat nu a fost eliminat din examen. Acesta a fost organizat conform metodologiei, fără să se semnaleze disfuncţii.

 

Video: Iași TV Life

Cele 996 de teze redactate de candidaţii ieşeni vor fi evaluate în alte judeţe, Iaşul fiind de asemenea centru de evaluare la nivel naţional, pentru 5 discipline. Astfel, peste 200 de cadre didactice cu experienţă au fost convocate pentru evaluare.

Rezultatele vor fi afişate în ziua de 27 iulie, urmând ca eventualele contestaţii să se depună la sediul ISJ Iaşi în zilele de 27 şi 28 iulie. Rezultatele finale vor fi afişate în ziua de 3 august.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments