Îngrozitor! Tânără din Iași, lovită grav de un Volkswagen Golf care circula cu viteză pe linia de tramvai

0
157

Foto: Ziarul de Iași

Grav accident de circulație cu victime, în această dimineață, în stația de tramvai din Podu Roș. O tânără în vârstă de 28 de ani a fost lovită de șoferul unui Volkswagen Golf care circula pe linia de tramvai.

 

Potrivit martorilor, fata a traversat regulamentar strada pentru a ajunge în stația de tramvai. Aici, deoarece refugiul era plin de oameni, tânăra a vrut să ocolească grupul de călători mergând pe marginea refugiului, pe linia de tramvai, relatează „Ziarul de Iași”.

 

Din nefericire, dinspre Podu Roș spre CUG, circula un Volkswagen Golf. Șoferul a lovit-o pe fată din spate.

 

La fața locului au sosit atât o Ambulanță, cât și o unitate SMURD Iași pentru pentru a prelua victima care are multiple fracturi și traumatism cranian.

 

Pensionarii care erau în stația de tramvai au spus că șoferul ar fi circulat cu viteză mare. În plus, ei s-au plâns că nu se simt în siguranță în stația de tramvai deoarece șoferii au voie să circule și pe linia de tramvai. Îngrijiri medicale a primit și soția șoferului, care a suferit un atac de panică în urma accidentului.

 

(Sursa: ziaruldeiasi.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentJustiție a’ la russe. Tânără din Transnistria, reținută și torturată de polițiștii rusofoni în locul mamei sale. CEDO examinează cazul
Articolul următorMedalie de argint la Olimpiada Internațională de Matematică pentru Ovidiu Avădanei, elev la Colegiul Național „Emil Racoviță” Iași
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments