„Integrat” în România. Gegorian Bivolaru a fost adus în țară

0
102

Fondatorul MISA, Gregorian Bivolaru, a fost adus în România. În urmă cu o săptămână, instanţa din Paris a respins apelul formulat de acesta şi a dispus extrădarea în România.

 

Gregorian Bivolaru a fost prins în Franţa pe 26 februarie. Autorităţile române au cerut extrădarea lui Bivolaru, pentru executarea pedepsei de şase ani cu închisoare. Astăzi, Bivolaru a fost adus sub escortă în țară și introdus într-un centru de reținere și arest preventiv al Poliției Române.

 

Liderul MISA, care este apărat de avocaţi din România, le-a spus judecătorilor francezi că este cetăţean bulgar şi nu este urmărit de autorităţile române.

 

Pe 14 iunie 2013, Gregorian Bivolaru a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la şase ani de închisoare cu executare pentru act sexual cu un minor.

 

Gregorian Bivolaru a plecat din ţară în august 2004, după ce a fost trimis în judecată, iar opt luni mai târziu a fost prins şi arestat în Suedia, însă a cerut azil politic, iar autorităţile din această ţară i-au acceptat cererea. De atunci, toate solicitările de extrădare au fost respinse de autorităţile suedeze.

 

(Sursa: digi24.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments