Magnifica Serena Williams! A câștigat turneul de Grand Slam de la Wimbledon, al 22-lea din carieră

0
108

Serena WIlliams a învins-o pe Angelique Kerber în finala turneului de Grand Slam de la Wimbledon, scor final 7-5, 6-3. Mai mult, Serena Williams  a reușit să egaleze recordul lui Steffi Graf în ceea ce priveşte numărul trofeelor de Grand Slam cucerite în carieră, 22 la număr, potrivit Mediafax.

 

Serena a fost jucătoarea care a dictat ritmul jocului şi nu i-a cedat niciun break lui Angelique Kerber.

 

Serena a câştigat primul act, scor 7-5. Williams a avut nevoie de 47 de minute pentru a-şi adjudeca primul set. Kerber nu şi-a creat nicio minge de break, singurul game pe serviciul advers fiind reuşit de favorita principală.

 

În manşa secundă, meciul a fost echilibrat până la 4-3, când Serena Williams a câştigat pe serviciul advers. Serena Williams a închis apoi meciul în favoarea sa, scor 7-5, 6-3.

 

După acest meci, Serena Williams o egalează pe Steffi Graf la numărul de titluri de Grand Slam (22), nemţoaica deţinând până sâmbătă recordul absolut în Era Open.

 

(Sursa: b1.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentDelegația României pentru Jocurile Olimpice de la Rio. Simona Halep a fost și ea inclusă, deși apropiații spun că nu va participa
Articolul următorPerechea Paul Rednic şi Roxana Lucaciu, campioană mondială la dans sportiv în Kitakyushu – Japonia
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments