Mașină de școală de șoferi întoarsă cu roțile în sus de un Subaru, pe podul din Mircea cel Bătrân

0
151

Foto: Facebook/Radar Iasi Oficial

Grav accident rutier produs în această după-amiază, în apropiere de podul din Mircea, pe splai Bahlui. Maşina unei şcoli de şoferi din Iași s-a răsturnat, după ce a fost izbită de un alt autoturism.

 

În accident au fost implicate trei autoturism: un Volkswagen Golf 4, un Volkswagen Golf 3 şi o maşină Subaru. Autoturismul Golf 3 era parcat regulamentar pe partea dreapta a carosabilului.

 

În mașina aparținând școlii de șoferi Auto Black se aflau instructorul și un începător. Aceștia încercau efectuarea unei parcări laterale între două autoturisme. Volkswagenul era pe direcția Alexandru spre Mircea. Din același sens venea un Subaru condus de un tânăr care nu a putut evita mașina școală, lovind-o în plin, scrie „Ziarul de Iași”.

 

Volkswagenul s-a rostogolit pe o distanță de aproximativ 10 metri și a ajuns cu roțile în sus. Martorii spun că după accident, șoferul de pe Subaru și-a continuat drumul pe o distanță de aproximativ 200 de metri, însă a fost întors de agenții Poliției Locale avertizați despre incident. Persoanele transportate la spital sunt instructorul și elevul, mai arată sursa citată.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentAeroportul Internaţional Iaşi, gazda unui eveniment european de aviaţie
Articolul următorAlertă teroristă la Bruxelles. Forțele de securitate au izolat un cartier din zona centrală a orașului
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments