Medicii au rămas șocați! Botoșănean adus la spital cu viermi în zona inghinală

0
120

Medicii de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Județean Botoşani s-au confruntat azi cu un caz cu adevărat șocant! Aceștia au tratat un bătrân care avea viermi în zona inghinală, din cauza igienei precare.

 

Un bărbat în vârstă de 72 de ani, din localitatea botoșăneană Prisăcani, a reuşit să îi lase fără cuvinte pe cei care au fost de serviciu, ieri, în unitatea de urgenţe. Asta nu din cauza vreunei afecţiuni rare, ci din cauza stării precare de igienă în care se afla.

 

„Iniţial pacientul a ajuns la spital cu o ambulanţă, spunându-le celor de acolo că i-a intrat ceva în ochi şi îl doare foarte tare capul. Când noi l-am întrebat aici ce îl supără, a spus că are o iritaţie în zona genitală”, a povestit un asistent din cadrul UPU.

 

În momentul în care medicii i-au cerut acestuia să se dezbrace, bărbatul a scos la iveală zona intimă invadată de viermi. După câteva secunde de uluială, cadrele medicale l-au întrebat din ce motiv a ajuns în acest fel, însă bărbatul le-a spus că simţea doar că este iritat, nu ştia că larvele colcăie în zona organelor genitale.

 

„Pur şi simplu zona era plină de viermi. În special în zona perianală. A fost toaletat şi internat pe secţia de Urologie. Este un caz unic”, a spus medicul Gheorghe Apetroaie, medic primar în cadrul UPU-SMURD.

 

(Sursa: libertatea.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments