Și-a ucis soția din cauza discuțiilor pe care aceasta le avea cu alți bărbați pe Facebook

0
142

O tânără de 27 de ani din Timișoara a fost ucisă cu bestialitate de soțul ei, într-un scandal izbucnit din cauza unor discuții pe care femeia le avea cu alți bărbați pe Facebook.

 

O crimă a șocat comunitatea dintr-un cartier din Timișoara luni. Doi soți au început să se certe după ce bărbatul a descoperit mai multe discuții purtate de soția lui cu alți bărbați pe o rețea de socializare. Furia l-a determinat să pună mâna pe un cuțit și să comită o crimă.

 

Femeia a fost înjunghiată de mai multe ori, la numai câțiva pași de fiul celor doi, în vârstă de șase ani, care era în camera alăturată.

 

Când a văzut că soția lui zace fără suflare într-o baltă de sânge, bărbatul în vârstă de 31 de ani a sunat la 112 și a anunțat că a ucis-o.

 

Mai multe echipaje de poliție, criminaliști, procurori, dar și cei de la Direcția Generală de Asistență și Protecția Copilului au ajuns la fața locului. Oamenii legii l-au reținut pe criminal, urmând ca acesta să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru violență în familie, omor comis asupra unui membru al familiei – soția.

 

(Sursa: libertatea.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentErdogan continuă epurările halucinante: 15.000 de profesori, 1.577 de decani și 100 de membri ai serviciului de informații, dați afară
Articolul următorMişcarea Gülen în Iaşi: cum se învață la Spectrum, „inamica” Turciei lui Erdogan
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments