Șoc în lumea teatrului: Teo Corban divorțează

0
5545

Cel mai în vogă artist ieșean, actorul anului la Premiile Gopo, s-a separat de soție. Divorțul l-a cerut soția sa, zilele trecute. Cunoscuții actorului spun că nimic nu lăsa de bănuit: „Până acum o lună era liniște și pace”. Angela Corban este referentă la TNI.

 

Succesele din lumea filmului obţinute în ultima perioadă de Teodor Corban nu par a avea darul de a-i aduce fericirea actorului ieşean. Zilele trecute, soţia sa, Angela, a înaintat o cerere de divorţ la Judecătoria Iaşi.

În ciuda încercărilor repetate, nu am reuşit să aflăm motivul acestei cereri de divorţ de la Angela Corban.

Contactat telefonic, Teo Corban nu a dorit să comenteze. „Nu avem ce discuta despre asta“, ne-a spus actorul ieşean şi a închis telefonul.

 

Un prieten de familie ne-a precizat că vestea divorţului l-a luat prin surprindere.

„Îi ştiu de mult pe Angela şi Teo şi nu am auzit să aibă probleme. Chiar mă miră cererea de divorţ din partea Angelei. Eu ştiam că se înţeleg foarte bine. Acum vreo lună m-am văzut cu ei şi nu au spus nimic despre aşa ceva“, a menţionat prietenul familiei Corban.

 

 

La Premiile Gopo, triumful carierei lui Teo Corban. Alături de soție și fiica sa, Ioana, ea însăși actriță la Teatrul Luceafărul

O viaţă pe scenă

Angajat al Teatrului Naţional „Vasile Alecsandri“ Iaşi încă din 1998, Teo Corban a jucat în zeci de roluri în spectacole aparţinând unor dramaturgi şi regizori cunoscuţi.

 

A fost pe rând Gogu din „Proştii sub clar de lună“, Egoruska din „Sinucigaşul“, Edek din „Tango“,Grefierul, din „Spectatorul condamnat la moarte“, Profesorul din „Lecţia“,Petruska în „Suflete moarte” sau Pozzo din „Aşteptându-l pe Godot“.

 

Pe scena naţionalului ieşean, Teo Corban a avut ocazia să dea viaţă Coana Chiriţa, dar şi Caliopei în „Muza de la Burdujeni“.

Adevărata valoare a actorului Teo Corban a fost dată de lumea filmului. Acesta a fost distribuit în ultima perioadă în cele mai titrate filme româneşti: „A fost sau n-a fost?“, „4 luni, 3 săptămâni şi 2 zile” sau „După dealuri”. Filmul „A fost sau n-a fost?“ a câştigat trofeul Camera d’Or şi premiul „Label Europa Cinema“ la Cannes.

Cel mai mare succes l-a cunoscut însă prin acordarea premiului pentru Cel mai bun actor în rol principal pentru rolul Costandin din filmul „Aferim!” în cadrul Galei Premiilor Gopo 2016. De altfel, „Aferim!“ a primit Ursul de Argint pentru regie la Festivalul Internaţional de Film de la Berlin.

 

 

Angela Corban n-a explicat motivul divorțului

Familia Corban

Soţia lui Teo Corban, Angela, este absolventă de Tehnologia şi Chimia Textilelor, din cadrul Universităţii Tehnice „Gheorghe Asachi“ Iaşi şi lucrează ca referent agenţie bilete la Teatrul Naţional „Vasile Alecsandri“ Iaşi.

 

Fiica familiei Corban, Ioana Natalia, în vârstă de 27 de ani, a călcat pe urmele tatălui şi s-a făcut actriţa. Aceasta lucrează la Teatrul Luceafărul şi a fost extrem de apreciată în „Pisica Verde“, piesă premiată la la Festivalul Inetrnaţional de Teatru ATELIER, de la Baia Mare.

 

Citește și Liderii judeţului din 2012-2015, întreţinuţi de familii. Oamenii lor de încredere au dispărut din peisaj, iar amanta s-a măritat

 

Fiul familiei Corban, Tudor Corban, în vârstă de 31 de ani, lucrează în domeniul IT, fiind project manager în cadrul firmei webmagnat.

2.7 3 votes
Article Rating


Articolul precedentLuminița Anghel, audiată la DNA într-un dosar de evaziune fiscală cu prejudicii de milioane de euro. Smiley are și el probleme cu legea
Articolul următorAu uitat să plece. Doi musulmani și un georgian stabiliți în Iași, expulzați din țară
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments