Șocant. Fratele lui Șerban Huidu, bătut până la inconștiență de un interlop din București

0
305

Fratele realizatorului TV Şerban Huidu trăieşte sub teroare, după ce a fost bătut până la inconştienţă de un interlop. Alexandru Huidu, în vârstă de 27 de ani, a fost agresat de Bebică din clanul lui Ştoacă, pe motiv că ar fi îndrăznit să se uite la iubita lui.

 

Conflictul dintre cei doi a început în urmă cu mai bine de şapte luni, când Alexandru şi agresorul se aflau în acelaşi club, ambii cu iubitele. Fratele lui Şerban Huidu a încercat să o ajute pe iubita interlopului să-şi desprindă un şerveţel de pantof, iar de aici a urmat o serie de ameninţări la adresa tânărului.

 

„A scos pistolul, m-a amenințat că mă omoară că m-aș fi dat la iubita lui. Dar nu era așa. Am vrut doar să o ajut să treacă peste un moment mai delicat. I se lipise un șervețel de pantof și ea m-a rugat să-l desprind. Atâta tot”, povestește Alex, care este inspector la Primăria Capitalei.

 

Coincidenţă sau nu, zilele trecute cei doi s-au întâlnit în curtea unui prieten comun, unde ameninţările la adresa lui Alexandru au început să curgă. A fost doar un pas până la agresiuni fizice, iar Bebică l-a lăsat inconştient pe Alexandru. Acesta a fost dus de urgenţă la spital.

 

Potrivit jurnaliştilor de la Libertatea, Alexandru Huidu a trecut pe la IML şi aşteaptă rezultatul, după care va depune o plângere împotriva interlopului. „Nu mă opresc aici. Îl reclam. Nu pot să las un individ să mă terorizeze, să-mi controleze viața. Poliția trebuie să se ocupe de el!”, a încheiat Alex.

 

(Sursa: EVZ.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments