Teroare la Titu! Un clan de romi a snopit în bătaie un dascăl de biserică pentru că a luat apărarea unui copil

0
318

Scandal monstru, marţi seara, în localitatea Titu din Dâmboviţa. Un bărbat de 29 de ani, dascăl la biserica din oraş, a ajuns la spital cu răni serioase la cap, după ce a fost bătut crunt de membrii unui clan temut din zonă.

 

Tânărul ar fi vrut să aplaneze o ceartă între nepotul său şi un copil. Rudele acestuia au luat însă foc şi nu au ţinut cont că îşi ţinea în braţe pruncul de numai 3 luni.

 

Romii din clanul lui Strugurel sunt cunoscuţi în oraş drept scandalagii, spun martorii. Marţi seara, au devastat geamurile unui bloc şi l-au snopit în bătaie pe dascălul bisericii, povestesc oamenii. Bărbatul ar fi vrut să aplaneze o ceartă între un nepot şi un alt copil.

 

„Stăteam pe bancă cu copiii şi ne-au luat la bătaie ţiganii. Soţul meu a sărit să nu dea într-un bebeluş de 3 luni de zile”, a declarat viitoarea soţia dascălului.

 

Nici viitoarea soţie a dascălului, nici fratele acestuia, nu au scăpat neatinşi.

 

Dascălul – care avea stabilit să îmbrace costumul de ginere, duminică – a fost transportat de urgenţă la spital.

 

După ce a primit îngrijiri medicale la Titu, bărbatul rănit a fost transportat cu ambulanţa la o clinică din Capitală. Doctorii spun că este în stare gravă.

 

Localnicii susţin că au făcut reclamaţii la poliţie în repetate rânduri, dar indivizii din clanul respectiv sunt în continuare liberi şi le fac zile fripte.

 

„Ne e frică să mai ieşim afară din casă! În cazul ăsta ce putem să facem? Să stăm cu jandarmii lângă noi, cu mascaţii? Pentru nişte cămătari!”

 

Mai multe persoane implicate în scandal au fost duse la sediul poliţiei pentru audieri. În funcţie de concluziile medicilor legişti, agresorii ar putea fi cercetaţi pentru tentativă de omor.

 

(Sursa: Știrile Pro TV)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments