Tolea Ciumac, reținut pentru 24 de ore de polițiști. Este acuzat că a sechestrat, tâlhărit și violat o tânără în Pădurea Băneasaa

0
173

Polițiștii ilfoveni l-au arestat pentru 24 de ore pe Tolea Ciumac. El este acuzat că ar fi sechestrat, tâlhărit şi violat o tânără în Pădurea Băneasa de lângă Capitală.

 

„În cursul zilei de vineri, poliţiştii ilfoveni au reţinut un bărbat în vârstă de 42 de ani. bănuit de comiterea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, viol şi tâlhărie. La data de 15 iulie a.c., ora 16.05, o persoană de sex feminin a sesizat, prin 112, faptul că a fost violată şi tâlhărită de un bărbat de 42 de ani, într-o pădure din apropierea oraşului Otopeni”, se arată într-un comunicat, potrivit Mediafax.

 

Se pare că, potrivit informațiilor oferite de poliție, Tolea Ciumac ar fi luat cu maşina o tânără care făcea autostopul pe DN1.

 

Ar fi blocat uşile autoturismului şi ar fi dus-o în Pădurea Băneasa. După ce a fost amenințată cu un briceag și violată, femeii i-ar fi fost luați 400 de lei din geantă.

 

Polițiștii l-au găsit pe Tolea acasă, o parte dintre aceste acuzații recunoscându-le.

 

(Sursa: b1.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments