VIDEO. Adele, sărutată în plin concert de un fan: „O, Doamne, n-am mai fost sărutată de un alt bărbat în ultimii şase ani!”

0
116

Adele a oferit fără să vrea un cadou neaşteptat unuia dintre fanii săi. Cântăreaţa l-a sărutat din greşeală pe bărbat în timpul unui concert. Isprava a ajuns şi pe Internet, unde tânărul s-a lăudat cu experienţa inedită de care a avut parte la spectacol.

 

Un fan nigerian al lui Adele a avut parte de experienţa vieţii lui la concertul organizat în Vancouver. A fost invitat să urce pe scenă, alături de cântăreaţă. Un gest la care mulţi alţi artişti recurg pentru a-şi face fericiţi fanii. Totul a luat însă o întorsătură neaşteptată. Greşeală sau nu, bărbatul a reuşit să o sărute pe cântăreaţă în văzul a mii de oameni.

 

 

Surprinsă la rândul său de modul cum au decurs lucrurile, Adele s-a amuzat de situaţie, apoi i-a făcut admiratorului său un nou cadou. De data aceasta unul nepieritor: o fotografie împreună!

 

„O, Doamne, n-am mai fost sărutată de un alt bărbat în ultimii şase ani! Tocmai ce m-a pupat! Mulţumesc pentru sărut!”, a spus Adele.

 

Fanul de 21 de ani a mutat întreaga poveste în planul virtual. Tânărul a recunoscut pe Twitter cât de norocos se simte că a reuşit să-şi sărute idolul. Un deznodământ pe care se pare că l-a presimţit atunci când a anunţat, înainte de concert, că urmează o seară emoţionantă.

 

(Sursa: b1.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments