VIDEO. Martor la sfârșitul lumii. Un român a filmat momentele de coșmar din timpul atentatului de la Nisa

0
71
[iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fadrian.bogdan.319247%2Fvideos%2F539610492908244%2F&show_text=0&width=400″ width=”400″ height=”400″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allowFullScreen=”true” ]

Un buzoian stabilit la Nisa, aflat printre supravieţuitorii atacului terorist de Ziua Națională a Franței, a postat pe Facebook un videoclip în arată groaza de pe străzile orașului francez.

 

„Copii morți, copii morți. Doamne, Doamne. A intrat cu mașina în plin. Oameni mutilați”, acestea sunt singurele cuvinte pe care bărbatul le-a putut exprima imedidat după ce camionul a intrat în mulțimea de oameni, la la 20 de metri în fața sa.

 

„Trăiesc clipe de groază. Atentat la Nisa”, a adăugat acesta pe rețeaua de socializare.

 

Ulterior, Adrian Bogdan a povestit pe Facebook trauma trăită şi cât de aproape a fost de moarte.

„Acest camion s-a aflat la 20 de metri în faţa mea, nevăzându-l deoarece vorbeam la telefon privind în asfalt şi neauzind prea bine din cauza concertului . Datorită mulţimii aflate înaintea mea am scăpat cu viaţă, deoarece s-a produs acel zgomot de impact şi aşa am ridicat privirea. Ne-am buşit unii de alţii pentru a ne feri din calea camionului după care am rămas şocat..,, copii, tineri, vârstnici…..CARNAGIU! Dumnezeu să-i odihnească”, a postat pe reţeaua de socializare românul stabilit în Franţa.

 

(Sursa: b1.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments