A încercat să violeze o tânără, chiar în ziua în care a fost condamnat pentru tentativă de omor

0
128

Un bărbat din comuna Horleşti este acuzat că a încercat să violeze o tânără de 17 ani, în faţa unui copil de cinci ani. Ieşeanul a comis fapta în aceeaşi zi în care a fost condamnat pentru tentativă de omor.

 

Ciprian Mania (34 de ani) a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi pentru tentativă de viol şi violare de domiciliu. Bărbatul a fost acuzat că, în 4 august, după ce a consumat băuturi alcoolice, a intrat în curtea locuinţei unei adolescente de 17 ani, a ameninţat-o cu moartea, „a trântit-o la pământ, i-a rupt tricoul, i-a dat pantalonii în jos şi a încercat să întreţină cu aceasta relaţii sexuale normale”.

 

Întreaga scenă s-ar fi petrecut în faţa unui copil de cinci ani, fiul concubinului victimei.

 

„Victima a început să plângă şi să-l împingă pe agresor, care însă a continuat să o atingă şi să-o ameninţe cu moartea, însă s-a oprit şi a fugit, speriat fiind de ţipetele victimei şi de faptul că minorul plângea, anticipând şi venirea acasă a numitului T.I. (concubinul victimei- n.r.) despre care ştia că este plecat în apropiere după vite”, se arată în rechizitoriu.

 

Pe drum Ciprian Mania s-a întâlnit chiar cu concubinul victimei căruia i-a spus că a fost la locuinţa lui pentru a-l anunţa să vină  a doua zi să-l ajute să potcovească calul. Când bărbatul a ajuns acasă şi a aflat ce s-a întâmplat au fost anunţaţi oamenii legii.

 

În faţa anchetatorilor, agresorul nu şi-a recunoscut faptele.

 

Tot pe 4 august, Ciprian Mania a fost condamnat de Tribunalul Iaşi la 5 ani de închisoare pentru tentativă de omor, sentinţa nefiind definitivă.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentEXCLUSIV. Fraude universitare: Se lucrează la un dosar şi mai greu pentru UPA
Articolul următorPrima medalie de aur la Rio! România, campioană olimpică la spadă
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments