Accident îngrozitor la Răducăneni. Șoferul unui Audi a murit pe loc, iar alte trei persoane au ajuns la spital (VIDEO)

0
1277
Foto: Ziarul de Iași

Foto: Ziarul de Iași

Grav accident de circulație produs pe drumul dintre Răducăneni și Moșna. Șoferul unui Audi, ambulanțier în Răducăneni, a murit, iar alte trei persoane au ajuns la spital.

 

Din primele informații stabilite de polițiști, două mașini circulau una în spatele celeilalte pe drumul dintre Răducăneni și Bohotin, informează „Ziarul de Iași”.

 

Prima mașină, un Audi, era condusă de Augustin Ion, șofer la Ambulanța din Răducăneni. El se întorcea de la o nuntă, în autoturism fiind mai multe persoane.

 

La un moment dat, el a vrut să facă stânga pentru a intra pe drumul care îl ducea spre casă. Din nefericire pentru el, șoferul mașinii din spate (un Audi cu numere de Vaslui) se angajase în depășire și l-a lovit din plin.

 

Sursa VIDEO: Ziarul de Iași

În urma impactului, mașina Audi a luat foc, iar celălalt autoturism a fost proiectat la marginea șoselei, distrugând un gard și „aterizând„ în curtea unei gospodării.

 

La fața locului au sosit mai multe echipaje de la Ambulanță. Din nefericre, șoferul Augustin Ion a murit, deși medicii au făcut eforturi disperate pentru a-i salva viața. Norocul nuntașilor a fost că, până la sosirea echipajelor, au fost scoși din mașină de către șoferii aflați în trafic care au oprit pentru ajutor. Victime sunt soția șoferului, Liliana Augustin, Sergiu Alexandrache (20 de ani) și șoferul vasluian. Cei trei au fost transportați la spital.

 

(Sursa: ziaruldeiasi.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments