Adolescenți din Galați, arestați după ce au înjunghiat un bărbat în autobuz

0
139

Un minor de 17 ani a fost arestat preventiv, iar un tânăr de 18 ani s-a ales cu arest la domiciliu, după înjunghierea unui bărbat într-un autobuz, se arată într-un comunicat de presă transmis de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Galaţi.

 

Potrivit comunicatului, poliţiştii au fost sesizaţi, în urmă cu zece zile, despre faptul că la Spitalul Judeţean Galaţi a fost internat un bărbat de 36 ani din Galaţi, care prezenta o plagă înjunghiată în zona abdomenului. În urma cercetărilor, s-a constatat că în aceeaşi zi, în timp ce se deplasa cu autobuzul, victima, în urma unui conflict verbal cu doi tineri, a fost înjunghiată cu un cuţit de către unul din aceştia în zona abdomenului, în acest caz întocmindu-se dosar de lovire sau alte violenţe.

 

În urma investigaţiilor, poliţiştii, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, au identificat şi reţinut pe bază de ordonanţă doi tineri de 17 şi 18 ani din Galaţi, bănuiţi de înjunghierea bărbatului de 36 ani, aceştia fiind cercetaţi pentru comiterea infracţiunii de tentativă la omor.

 

Cei doi au fost prezentaţi Tribunalului Galaţi cu propunere de arestare preventivă, instanţa dispunând arestarea preventivă pe o durată de 30 zile a tânărului de 17 ani pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor şi măsura de arest la domiciliu pentru tânărul de 18 ani, pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la tentativă la omor.

 

(Sursa: radioiasi.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentLa doar 2 luni, Paula are nevoie de o reconstrucţie a guriţei
Articolul următorVictor Ponta NU mai este doctor în drept
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments