Angajații Penitenciarului Miercurea Ciuc, în stare de șoc: un agent s-a sinucis. „Era o persoană veselă. Avea pentru toţi o vorbă bună”

0
123

Tragedia s-a produs joi dimineaţa, la Penitenciarului Miercurea Ciuc, cu câteva minute înainte ca agentul şef principal să predea serviciul colegului său, după ce toată noaptea a fost în postul de pază.

 

Bărbatul de 46 ani era o persoană veselă şi nimeni nu ştie motivele care l-au determinat să ia această decizie, potrivit purtătorului de cuvânt al închisorii, potrivit purtătorului de cuvânt al Penitenciarului Miercurea Ciuc, agent principal Ionela Alexandra Chiţan

 

Un echipaj de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă a fost chemat de urgenţă la faţa locului şi a constatat că „moartea a fost violentă şi s-a produs prin împuşcare”, potrivit Agerpres.

 

Gardianul era căsătorit, avea doi copii, era un om vesel şi „avea pentru toţi o vorbă bună”, a mai spus Ionela Alexandra Chiţan.

 

Bărbatul era angajat în sistemul penitenciar de peste 25 de ani, ‘îndeplinindu-şi cu responsabilitate şi profesionalism atribuţiile de serviciu’, iar ultima evaluare psihologică o făcuse în 2014.

 

„Precizăm că funcţionarii publici cu statut special din sistemul administraţie penitenciare sunt evaluaţi psihologic periodic, precum şi ori de câte ori este necesar, neexistând indicii cu privire la eventuale probleme ale acestuia”, a mai afirmat Ionela Alexandra Chiţan.

 

A fost demarată o anchetă administrativă la nivelul unităţii pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs incidentul, iar la faţa locului se află o echipă de poliţişti şi procurori, care efectuează cercetări.

 

(Sursa: EVZ.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentPopulația României scade ZILNIC cu 237 de persoane. Situația economică este principala cauză a declinului demografic
Articolul următorAtlet italian exclus de la JO 2016 pentru dopaj. A fost suspendat pentru 8 ani
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments