Clipe de groază la Spitalul Județean de Urgență Bacău: un pacient de 74 de ani s-a aruncat de la etajul 4

0
1119

Clipe dramatice  pentru un bărbat în vârstă de 74 de ani a murit, după ce s-a aruncat de la etajul patru al spitalului în care era internat. Bătrânul fusese operat în urmă cu câteva zile, iar starea sa de sănătate părea să fie una bună. În urma căzăturii, bărbatul a suferit mai multe fracturi şi a fost operat de urgenţă.

 

Bărbatul era internat de câteva zile în Secţia de Chirurgie a Spitalului Judetean de Urgență (SJU) Bacău. Acesta fusese operat de pancreatită acută, iar stare lui de sănătate părea să fie bună.

 

Miercuri după-amiaza, când o asistentă i-a administrat tratamentul, părea liniştit şi vorbea la telefon. La scurt timp, însă, acesta a ieşit din salon şi s-a aruncat de la etajul patru.  A căzut pe rampa pentru persoanele cu handicap, iar zgomotul puternic i-a speriat pe toți cei care erau în zonă. În câteva secunde au apărut cadrele de la Urgențe cu targa, un medic l-a consultat și a văzut că respira, l-au pus pe targă și l-au luat”, a spus o pacientă a spitalului, potrivit desteptarea.ro.

 

(Sursa: libertatea.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments