Horia Tecău și Jean Julien Rojer, în finala de dublu a turneului de la Cincinnati

0
142

Horia Tecău și Jean Julien Rojer s-au calificat în finala de dublu a turneului de la Cincinnati, după ce i-au învins pe frații Bryan (SUA) în două seturi. În schimb, Simona Halep a pierdut partida cu Angelique Kerber și ratează calificarea în finală. Angelique Kerber este astfel la un pas de a deveni nr. 1 mondial.

 

Horia Tecău și olandezul Jean Julien Rojer au câștigat în două seturi, 6-3, 7-6, partida din semifinale împotriva lui Bob și Mike Bryan. Tecău şi Rojer, favoriţi numărul 5, au făcut un meci excelent şi i-au învins pe fraţii Bob şi Mike Bryan după doar o oră şi 16 minute de joc.

 

Astfel, la doar o săptămână după ce a câştigat medalia de argint la Jocurile Olimpice, alături de Florin Mergea, Horia Tecău va juca o altă finală importantă. Ei vor întâlni în finala de la Cincinnati perechea Ivan Dodig (Croația) – Marcelo Melo (Brazilia), care au trecut ușor de semifinale învingându-i în mai puțin de o oră pe Daniel Nestor și Vasek Pospisil (Canada)  cu 6-4, 6-1.

 

Tecău l-a înfruntat pe Melo săptămâna trecută, la Jocurile Olimpice, românul având câştig de cauză alături de Mergea, în meciul în care brazilianul a făcut pereche cu Bruno Soares.

 

Finala de dublu masculin la Cincinnati este programată duminică, după ora 21:30.

 

Tecău a mai câștigat la dublu turneul de la Cincinnati în 2012, atunci când îl avea ca partener pe suedezul Robert Lindstedt.

 

În celelaltă finală de dublu de la Cincinnati, la feminin, perechea Martina Hingins (Elveția)/CoCo Vandeweghe (SUA) va lupta împotriva perechii Sania Mirza (India)/Barbora Strycova (Cehia).

 

La simplu masculin, Andy Murray (Marea Britanie) s-a calificat în finală după ce l-a învins pe Milos Raonic (Canada) și va juca împtriva câștigătorului din partida Marin Cilic (Croația) și Grigor Dimitrov (Bulgaria).

 

La simplu feminin, Angelique Kerber (Germania), care a trecut de Simona Halep în semifinală, o întâlnește pe Karolina Pliskova (Cehia), calificată după ce a obținut victoria în meciul cu Garbine Muguruza (6-1, 6-3).

 

(Sursa: digi24.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments