INEDIT. Vânătoarea de pokemoni în interiorul combinatului siderurgic Arcelor Mittal Galați, INTERZISĂ prin ordin intern

0
121

Angajații combinatului siderurgic Arcelor Mittal din Galați au primit, zilele trecute, mai multe note interne transmise de conducere prin care erau informați că le este interzis să joace Pokemon Go în timpul serviciului.

 

În interiorul combinatului se zvonește că interdicția nu ar fi apărut din senin, ci după ce au fost depistați astfel de jucători, angajați ai companiei, la vânăroare de pokemoni, în timpul programului.

 

„ArcelorMittal Galați este hotărâtă să asigure un climat de lucru sigur propriilor angajați și contractori. Reamintim comunității că lucrăm într-un mediu industrial cu provocări privind securitatea muncii și care necesită asigurarea unei discipline puternice și a unui comportament prudent, în permanență. A juca Pokemon Go nu este – așadar – o activitate compatibilă cu cele dintr-o unitate producătoare de oțel. În aceste condiții, compania a interzis jocul Pokemon Go și a altor aplicații online de divertisment similare în incinta unității, în timpul lucrului și nu va permite intrări neautorizate ale unor persoane străine în Combinat”, a precizat Dorina Dumitrescu, PR manager Arcelor Mittal Galați.

 

În combinatul siderurgic accidentele care pot apărea pot fi letale. „Să nu uităm că, dacă pe hartă poate apărea un pokemon la Oțelarie, de exemplu, unde este metal topit, asta nu înseamnă că vânâtoarea lui nu ar putea costa cel puțin sănătatea cuiva”, a mai spus Dumitrescu.

 

„Este strict interzis să accesați și să jucați Pokemon Go sau alte aplicații de divertisment online și jocuri similare pe platforma noastră și în timpul programului de lucru. Compania se va folosi de drepturile pe care le are pentru a lua măsurile necesare împotriva tuturor angajaților și contractorilor care vor fi descoperiți jucând sau asigurând accesul jucătorilor externi în unitatea noastră, întrucât aceasta reprezintă o încălcare a regulilor noastre interne. Le reamintim tuturor angajaților și contractorilor că lucrăm într-un mediu cu multe provocări de securitate și sănătate în muncă care necesită o disciplină puternică și un comportament prudent, permanent. ArcelorMittal ia măsuri tehnice și organizatorice pentru a le bloca posibilitatea de a accesa aceste aplicații și nu va permite intruziuni neautorizate pe platforma noastră. Compania noastră nu se opune divertismentului digital, însă este angajată în a asigura siguranța oamenilor, înăuntru și în afara unității”, se arată în comunicarea internă făcută în combinat.

 

(Sursa: libertatea.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentSprijinul pentru instalarea tinerilor fermieri a atins plafonul maxim alocat în 2016 pentru zona non-montană
Articolul următorCopil de 12 ani, găsit mort într-o pădure din Suceava. Polițiștii cred că a fost omorât
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments