Institutul de Psihiatrie „Socola„ Iași a primit certificatul de acreditare

0
352

Institutul de Psihiatrie „Socola” Iași a primit astzăi, din partea Autorității Naționale de Management al Calității în Sănătate documentul prin care certifică acreditarea Institutului.

 

Conform Ordinului Președintelui Autorității Naționale de Management al Calității în Sănătate nr 436 din data de 20.07 2016, Institutul de Psihiatrie Socola Iași este Unitate Sanitară cu Paturi în categoria „Nivel Acreditat”.

 

„Acreditarea Institutului de Psihiatrie „Socola” înseamnă din acest moment noul certificat de naștere a unității. Obținerea acreditării reprezintă munca în echipă a întregului colectiv din cadrul Institutului de Psihiatrie „Socola”. Nu ne vom opri aici, mai este mult de muncă pentru a ne atinge standardele de excelență impuse de noi care recomandă funcționarea unui Institut.

Întreg procesul de modernizarea a Institutului este o acțiune care nu poate fi finalizată într-un an sau doi, ci într-o perioadă lungă de timp având nevoie de susținerea Ministerului Sănătății și a Consiliului de Administrație a Institutului”, a precizat Dr. Gabriel Oprișanu, managerul Institutului de Psihiatrie „Socola”.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentScandal sexual cu un militar la Consiliul Judeţean: „A sunat-o şi a ameninţat-o că o omoară, că-i omoară copiii, familia”
Articolul următorCalendarul obligaţiilor fiscale cu termene în luna august 2016
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments