Laura Bretan, româncuța noastră, uimește și în semifinala “America’s Got Talent” (VIDEO)

0
1120

Laura Bretan, adolescenta care a uimit întreaga lume cu vocea ei și care a câștigat sezonul șase al emisiunii “Românii au talent”, a trecut aseară peste orice emoții și a uluit din nou pe toată lumea cu interpretarea sa din semifinala “America’s Got Talent”.

 

Adolescenta de 14 ani a ales pentru această etapă a competiției melodia ”Pie Jesu”, iar juriul a fost impresionat de interpretare.

 

Emoțiile nu au trecut însă, pentru că rezultatul votului nu a fost încă anunțat. Dacă va reuși să treacă de semifinale, Laura Bretan va da lupta finală pentru premiul de un milion de dolari. Finala competiției America’s Got Talent va avea loc pe 13 septembrie.

 

 

Popularitatea Laurei Bretan este în continuă creștere în SUA, unde este invitată la diverse emisiuni tv și radio. În plus, aceasta are fani chiar și în Filipine și Australia.

 

(Sursa: libertatea.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentCel mai tare tun dat în România unei firme străine. Hackerii au ușurat Leoni Wiring Systems de 40 de milioane de euro
Articolul următorLiberalii ieșeni au părăsit sala în timpul ședinței de Consiliu Local. „Ordinea de zi e stufoasă, iar timpul alocat studierii proiectelor a fost scurt!” (VIDEO)
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments