Nu e banc! Kim Jong-Un către popor: „Dacă vă este foame, mâncați carne de câine. E un super aliment”

0
222
colaj: dailystar.co.uk

colaj: dailystar.co.uk

Dictatorul nord-coreean Kim Jong-Un nu încetează să șocheze întreaga lume prin deciziiie pe care le ia și prin declarații. Acesta a îndemnat recent populația care suferă de foamete să mănânce carne de câine, numind acest produs despre un „super aliment” care e plin de vitamine și e bun pentru stomac și intestine.

 

Liderul din Coreea de Nord îi încurajează pe toți să consume carne de câine. Ca să îi convingă, dictatorul susține că are mai multe vitamine decât puiul, vita, porcul sau rața, scriu cei de la mirror.co.uk. Mesajul a fost transmis pe canalul tv de propagandă al lui Kim Jong-Un. Mai mult, dictatorul îi incurajeaza pe oameni să tortureze câinii înainte, pentru „a le face carnea mai gustoasă”.

 

Publicația Korea Times scrie că filmulețele de propagandă îi încurajează pe nord-coreeni la gesturi pline de cruzime față de animale, în condițiile în care poporul suferă de foame și trăiesc în sărăcie. În timp ce două treimi din popor abia găsește alimente să-și hrănească familia, Kim Jong-Un se bucură de delicatese europene, ca brânza scumpă și vinuri de calitate, mai scriu cei de la Korea Times.

 

(Sursa: b1.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments