Nuntă cu strigături, înjunghiați și mascați la Dorohoi. Bătăi ca-n Vestul Sălbatic

0
297
Foto: stiri.botosani.ro

Foto: stiri.botosani.ro

Un scandal uriaş a izbucnit la o nuntă din municipiul Dorohoi. La petrecerea organizată de miri, la sfârşitul săptămânii trecute, într-o sală de nunţi dintr-un cartier dorohoian spiritele s-au încins între nuntaşi. Petrecăreţii aşteptau, scrie publicaţia locală „Opinia de Dorohoi”, să cânte nişte manelişti celebri invitaţi la eveniment.

 

Până la sosirea cântăreţilor, ameţiţi de băutură, câţiva invitaţi au început să-şi împartă pumni şi picioare. Martorii oculari, citaţi de aceeaşi publicaţie, spun că a ieşit bătaie generală în faţa localului. Situaţia era tragico-comică. Ca să nu strice nimic prin local, nuntaşii ieşeau în grupuri afară şi s-au bătut până la epuizare. După ce se termina o „partidă”, începea alta, dar cu alţi protagonişti. Vecinii speriaţi au sunat la 112.

 

Bătăușii s-au călcat efectiv în picioare. Unul dintre aceştia a ajuns la Urgenţe, la Spitalul din Dorohoi, înjunghiat în burtă. Evident ”distracţia” de la sala de nunţi s-a mutat la spital, spune „Opinia de Dorohoi”. Acolo nuntaşii au reînceput scandalul. Nici bărbatul înjunghiat nu s-a lăsat mai prejos. Din contră după ce i-a ameninţat pe medici şi ar fi tras cu pumnul în uşă, a şi dispărut înainte să-i fie cusută rana.

 

„Au emis ameninţări şi nu am putut să facem un act de sănătate complet. Pacientul era agresiv şi prezenta o plagă tăiată nepenetrantă la nivelul abdomenului. Nu am putut să o suturez întrucât nu mi-a dat voie. Am toaletat plaga şi apoi pacientul a dispărut”, a precizat pentru „Opinia de Dorohoi”, medicul Valerian Andrieş, care se afla în acel moment de gardă.

 

Personalul de la spital a sunat la rândul său la 112, iar o echipă de intervenţie de la jandarmi a reuşit să calmeze spiritele. Mai precis când i-au văzut pe mascaţi, nuntaşii, spune un martor ocular, citat de aceeaşi publicaţie locală, au sărit gardul spitalului şi au fugit pe unde-au apucat. Printre ei şi petrecăreţul înjunghiat. Poliţiştii au intrat şi ei pe fir. Mai precis anchetează cazul. ” În urma primelor cercetări, faţă de doi bărbaţi au fost întocmite acte procedurale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere şi tulburare a ordinii publice”, a precizat Daniela Gheorghiescu, purtător de cuvânt al IPJ Botoşani, pentru aceeaşi publicaţie.

 

(Sursa: adevarul.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentAnchetă finalizată în cazul morții disidentului Gheorghe Ursu. Trei securiști și un ministru comunist, trimiși în judecată
Articolul următorVremea își face de cap! Cod Galben de caniculă prelungit pentru mâine. Plus, descărcări electrice, vânt, ploaie și grindină
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments