Oferte imbatabile de la Sindi Tour: cea mai bună ofertă preț/calitate, la mare, la 4 stele

0
292

Agenţia Sindi Tour are pentru această perioadă oferte foarte bune pentru membrii de sindicat.

 

Pe Litoral, oferta conţine în Mamaia Hotel Metropol şi Hotel Malibu. Primul este un hotel modernizat de 2*, modernizat, cu aer condiţionat, iar al doilea este de 4*. La Metropol, camera pentru şase nopţi costă 1.100 de lei, cu mic dejun inclus, iar Malibu – 5 nopţi de cazare, cu mic dejun, costă 2.000 de lei.

În Saturn, sunt oferte la Hotelurile Sirena, Balada şi Hora, pentru şase nopţi de cazare, cu mic dejun plus bonuri valorice de 34 de lei pe zi, camera costă aproximativ 1.500 de lei.

 

În plus, oferte foarte bune sunt în Venus, la Hotelul Vulturul, în Eforie Nord, Hotelul Cleopatra.

 

La munte, la Buşteni, Sindi Tour are o ofertă foarte bună la Hotel Alexandros – 1.330 lei pentru şase nopţi, cu bonuri valorice incluse. La Hotel Montana preţul este de 1.180 de lei pentru cinci nopţi de cazare, cu mic dejun inclus.

La Poiana Braşov, la Hotel Teleferic, oferta este de 1.550 de lei camera, pentru cinci nopţi.

 

„Suntem una dintre cele mai competitive agenţii din Iaşi, având preţurile cele mai bune atât pentru mare, cât şi pentru munte, contractele fiind încheiat direct cu hotelurile. Ţinând cont de publivul nostru ţintă, membrii de sindicat din Iaşi, dar şi din alte 39 de judeţe, cu mici excepţii acoperim toată ţara“, spune Laviniu Lăcustă, care adaugă că Sindi Tour dezvoltă un proiect ambiţios la Vatra Dornei, unde au început lucrările la cel de-al treilea corp al Hotelului Sindi, ce urmează a fi dat în exploatare la finele anului 2017 şi unde membrii de sindicat vor avea reduceri de 50%.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments