Piroman periculos la fundul gol! Un gălățean a dat foc la o casă, apoi s-a dezbrăcat în fața polițiștilor sosiți la fața locului

0
974
Foto: Libertatea

Foto: Libertatea

Gest inexplicabil al unui gălățean! Bărbatul a incendiat o casă, apoi s-a dezbrăcat complet și a început să umble printre ruinele fumengânde.

 

O casă şi anexele acesteia au ars cu totul în urma unui incendiu care a avut loc astăzi la periferia oraşului Galaţi. Din ce spun martorii, se pare că focul ar fi fost pus chiar de cumnatul proprietarului, un bărbat în vârstă de 45 de ani, care apoi a recurs la un gest incredibil. „S-a intervenit pentru localizarea şi stingerea unui incendiu la o casă de pe str. Drumul de Centură. O casă cu trei camere şi anexele din jur au ars în proporţie de 100%. Focul a fost pus intenţionat”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi, mr. Eugen Chiriţă.

 

Dosarul a ajuns pe masa poliţiştilor care l-au încătușat pe suspect, mai ales că pe perioada cercetărilor, acest s-a dezbrăcat complet și aînceput să țipe la echipajele de intervenție. Bărbatul a fost internat la Psihiatrie pentru a fi supus unei expertize.

 

(Sursa: libertatea.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentManchester City, în stare de șoc. Un fost atacant al echipei, ucis de un polițist cu un pistol cu electroșocuri (VIDEO)
Articolul următorVIDEO. N-ați mai văzut așa ceva! Săritură de nota… ZERO la olimpiadă
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments