Profesorul de la Psihologie care cerea favoruri sexuale pentru un 5 la examen, a fost trimis în judecată

0
149

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi au dispus trimiterea în judecată a conferențiarului Constantin Petrovici (aflat sub măsura controlului judiciar) de la Facultatea de Psihologie a Universității „Al.I.Cuza” pentru infracţiunile de trafic de influenţă, fals intelectual şi folosirea abuzivă a funcţiei în scop sexual.

 

Conferenţiarul universitar Constantin Petrovici (61 de ani) din cadrul Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei, Secţia Pedagogia Învăţământului Primar şi Preşcolar, este protagonistul unui scandal sexual. O studentă în anul III, cu „tehnică” montată pe ea, l-ar fi înregistrat în timp ce îi făcea avansuri. Petrovici i-ar fi cerut tinerei favoruri sexuale, în 16 şi 17 iunie, în schimbul unei note de trecere la disciplina „Didactica activităţilor matematice  pentru învăţământul preşcolar şi primar”. Pe fir au intrat însă procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, după ce studenta şi-a denunţat profesorul.

 

„În fapt, s-au reţinut următoarele:

– în zilele de 16 şi 17 iunie 2016 inculpatul Petrovici Constantin, în calitate de conferenţiar  în cadrul Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, Facultatea de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei, Secţia Pedagogia Învăţământului Primar şi Preşcolar, a solicitat studentei B.A. să întreţină relaţii sexuale cu el pentru a o promova la disciplina Didactica activităţilor matematice pentru învăţământul preşcolar şi primar, al cărei titular este;

– în ziua de 17 iunie 2016 inculpatul Petrovici Constantin a consemnat în catalogul Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei, corespunzător anului universitar 2014-2015, faptul că studenta B.A. a obţinut nota 5 la disciplina Didactica activităţilor matematice pentru învăţământul preşcolar şi primar deşi, în realitate, aceasta obţinuse nota 3;

– în data de 17 iunie 2016 inculpatul Petrovici Constantin i-a dat de înţeles studentei B.A. că a intervenit pe lângă secretarul Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei din cadrul Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, P.E., pentru ca aceasta să modifice menţiunile din catalogul electronic eSims în sensul inserării notei 5 (deşi, în realitate obţinuse nota 3 la examen), solicitându-i studentei să aibă relaţii sexuale cu el”, se arată în actul de trimitere în judecată al procurorilor.

 

Citește și Favoruri sexuale pentru un 5 la examen. Înregistrări fierbinți la Universitatea „Cuza”

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments