Sfaturi indecente primite de Gheorghe Nichita pe Facebook de la domnișoare: „Măi, Gigi, ce te mai preocupă? Bea ceva bun, f…e ceva bun!”

0
155

Fostul primar al Iaşului, Gheorghe Nichita, intrat de câteva săptămâni în rândul utilizatorilor de Facebook, se arată extrem de activ interacţionând permanent cu prietenii săi virtuali, inclusiv cu cei care îl contestă.

 

De la răspunsurile elaborate referitoare la activitatea sa în fruntea Primăriei Iaşi, fostul primar își face timp și de conversații intime cu tinerele domnişoare, scrie „Adevărul”.

 

Într-un dialog despre care cel mai probabil fostul primar al Iaşului a crezut că este privat, Nichita îi răspunde provocator unei tinere din Iaşi, căreia îi spune că „îi place stilul ei provocator” după ce, în prealabil, tânăra îi propusese fostului primar să „nu se mai preocupe, să bea ceva bun şi să f**ă ceva bun”. „E o idee bună, o să mă gândesc”, a scris Gheorghe Nichita în primă fază. Fostul primar a revenit şi i-a replicat tinerei următoarele: „Deja trec la treabă…îmi place stilul tău provocator şi tranşant, citit printre rânduri găsesc sensuri normale.”

 

 

Gheorghe Nichita a fost trimis în judecată pentru mai multe fapte de abuz în serviciu. Nichita este acuzat într-un dosar, aflat în prezent pe rolul Tribunalului Iaşi, că ar fi cerut Poliţiei Locale din Iaşi să o urmărească pe fosta sa amantă, Adina Samson, în perioada în care aceasta lucra la Primăria Iaşi. Nichita mai este judecat pentru luare de mită şi într-un dosar aflat pe rolul Tribunalului Bucureşti, alături de omul de afaceri ieşean Gabriel Mardarasevici şi patronul UTI Grup, Tiberiu Urdăreanu.

 

(Sursa: adevarul.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentImaginea care a făcut înconjurul lumii: măicuță scoasă din ruinele din Amatrice
Articolul următorVIDEO. Duet inedit: Seal și un cântăreț ambulant din Beirut. Băiatul chiar e talentat!
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments