Străzile din zona Bucium, pregătite de reabilitare. La fel se va întâmpla și cu bulevardul Dimitrie Cantemir. Vezi lista completă

0
141

Primăria Municipiului Iași a finalizat o licitaţie importantă privind infrastructura rutieră a oraşului. Este vorba despre modernizarea unui lot format din străzile Cazărmilor, Plopii fără Soţ, Dealu Bucium, Iancu Bacalu, Petru Movilă, Sf. Andrei, Tănăsescu şi Atelierului, precum şi fundacurile Socola, Bucium şi Păun. Oferta câştigătoare a fost cea a Asocierii SC Conest SA – SC Viarom Construct SRL, suma fiind de 12.776.173 lei, fără TVA.

 

Perioada maximă de execuţie este de 14 luni începând de la data atriburii contractului. Criteriul aplicat pentru atribuirea contractului de achiziţie publică a fost preţul cel mai scăzut.

 

Conform documentaţiei realizate de reprezentanţii Primăriei „structura rutieră existentă a străzilor nu mai corespunde din punct de vedere al tipului de îmbrăcăminte şi a capacităţii portante, constatându-se numeroase deficienţe şi degradări ale suprafeţei de rulare devenită improprie circulaţiei rutiere şi pietonale în condiţii de confort şi siguranţă”.

 

Primarul Mihai Chirica a semnat ieri, și contractul de execuţie a lucrărilor pentru refacerea bulevardului Dimitrie Cantemir şi a străzii Gheorghe Asachi, din zona Universităţii „Al.I. Cuza“. Potrivit oficialilor municipalităţii ieșene, contractul a fost adjudecat în urma unei licitaţii de asocierea Viarom – Into, care va încasa aproape 2,4 milioane lei.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentTată plecat la muncă în străinătate, judecat pentru că şi-a abandonat trei copii
Articolul următorSimona Halep, în sferturile turneului de la Cincinnati
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments