Țiriac și-a cumpărat „mașina supremă”, LaFerrari. A scos din buzunar 1,6 milioane de euro

0
138

În România a fost înmatriculat de curând Ferrariul „suprem”, cu alte cuvinte un exemplar din modelul LaFerrari, cel mai scump şi performant automobil conceput vreodată de constructorul italian, relatează zf.ro.

 

Potrivit sursei citate, bijuteria pe patru roţi, model din care Ferrari va produce doar 499 de bucăţi, aparţine magnatului Ion Ţiriac. Fostul tenisman şi-a achiziţionat maşina anul trecut, când modelul a fost prezentat oficial în cadrul galeriei Ţiriac Collection.

 

Cele 499 de LaFerrari au fost vândute în numai câteva luni, în 2013, şi au fost destinate numai pasionaţilor şi colecţionarilor mărcii celebre. Automobilul are un motor V12 de 800 CP alături de unul electric de 163 CP, cele două furnizând în total 963 CP.

 

Bolidul poate atinge 350 km/h şi accelera de la 0 la 100 km/h în mai puţin de trei secunde.

 

Printre VIP-urile care mai deţin un LaFerrari se numără Justin Biber, Lewis Hamilton, Chris Evans, Gordon Ramsay, Felipe Massa, Robert Herjavec şi Shark Tank Shark.

 

(Sursa: Epoch Times România)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentUnde au dispărut jocurile copilăriei noastre? De ce copiii noștri nu mai joacă leapșa? Strigătul unei mame disperate (VIDEO)
Articolul următorSimona Halep se califică fără probleme în optimile turneului de la Cincinnati
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments