Un bărbat înarmat a creat panică într-un orășel din Germania. A intrat plin de sânge într-un restaurant și a scos toți clienții afară

0
935

Un bărbat înarmat s-a baricadat duminică în interiorul unui restaurant din Saarbrucken, în sud-vestul Germaniei, anunță Bild.

 

Forțele speciale ale poliției au intrat în restaurantul din Saarbruecken, din sud-vestul Germaniei, după ce au încercat să vorbească cu bărbatul, în vârstă de 42 de ani, a cărui identitate nu a fost încă făcută publică, și spre surprinderea tuturor, l-au găsit dormind în subsolul clădirii, având răni superficiale. Potrivit polițiștilor, acesta nici măcar nu era înarmat, informează Sky News. Bărbatul a fost dus de oamenii legii la spital, însă nu se știe cum a fost rănit.

 

Un reprezentant al poliției a declarat că individul pare să sufere de afecțiuni mintale și că nu există indicii conform cărora ar fi vorba despre un incident cu caracter terorist.

 

Bărbatul a intrat în restaurantul „Dubrovnik” din centrul orașului Saarbrucken și le-a strigat celorlalte persoane aflate în interior să iasă afară, fiind plin de sânge, potrivit Bild, și nu a luat ostatici.

 

Potrivit Sky News, bărbatul baricadat în restaurant ar fi originar din Macedonia, iar de câțiva ani este stabilit în Germania. În plus, se pare că patronul restaurantului ar fi socrul său, iar unele surse susțin că ar fi un fost angajat al localului.

 

(Sursa: libertatea.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentVIDEO. Dragoste cu năbădăi: Lindsay Lohan, agresată de iubitul său pe o plajă din Grecia
Articolul următorCristi şi Alina Borcea au divorțat oficial. Cine se va ocupa de cei doi copii
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments