VIDEO. E ca într-un film de groază! O fetiță taie gâtul unei păpuși, apoi jură că-i va decapita pe toți dușmanii Statului Islamic

0
272

Un clip terifiant care circulă pe conturile de pe reţelele de socializare ale Statului Islamic arată cum o fetiţă taie gâtul unei păpuşi, în timp ce cânta şi afirma că „o să vă distrug”.

 

Copilă, care poartă un hijab care îi lasa doar ochii la vedere, arătă cu cuţitul spre camera de filmat, în timp ce cânta o melodie bizară, ale cărei versuri vorbesc despre „sabia care a fost ascuţită pentru a distruge inamicii” Statului Islamic, relatează Daily Mirror.

 

 

Fetiţa ia apoi o păpuşă din cauciuc şi îi taie gâtul. „În curând, veţi fi martorii unei minuni. Vei vedea o luptă îngrozitoare. Bătăliile vor fi duse pe pământurile voastre. Vom mărşălui prin noapte pentru a tăia şi decapita cu sabia răzbunării şi îi vom ataca pe cei care o merită. Allah Akbar!”.

 

Clipul a fost publicat pe unul dintre conturile Statului Islamic de pe reţelele de socializare.

 

(Sursa: Știrile Pro TV)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentTOP SECRET. Forțele speciale britanice, fotografiate pentru prima dată operând pe teritoriul Siriei (VIDEO)
Articolul următorGreva foamei. 83 de mineri din Suceava, blocați în subteran
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments